Finnes: Kåt slyna som vill ha killar som vågar

Posted by & filed under Kåta.

Söker ni ett one night stand eller en kåt slyna för en natt eller två?

Jag är en tjej som är trött på att killar aldrig vågar ses och bara vill chatta på msn! Jag är en riktigt kåt slyna som faktiskt skulle vilja träffas på riktigt och ha sex! Men såklart svenska killar ballar oftast ur och törs inte. Varför?

Är galen i fisting, gillar att rida dig hårt och länge, suga din kuk, jag vill slicka din stjärt, är beroende av det. Hatar att vara ensam! Hatar att ni killar inte vill ses irl, jävligt förbannad!

Kan gärna vara din slyna för en hel helg. Vara slav är jag bra på och jag är inte rädd för att lyda en kille eller bli kallad förnedrande ord som hora och fitta. Ni kan gärna prata dirty och dra mig i håret, knulla med ögonbindel, är bara ett fan av sådant.

Jag ser bra ut, normalviktig med cendre färgat hår ner till rumpan ungefär. Blå ögon, typiskt svenskt utseende.

Vill ni fista min fitta ikväll?mhör av er för fan! Söker ni kåta slynor – på riktigt ! Jamen skriv då, sitt inte bara där och klaga över hur kåta ni är! Skriv till mig här!

One Response to “Finnes: Kåt slyna som vill ha killar som vågar”

  1. Alex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>